Foredrag

Foredrag 

Landsbyklyngen Sydvest Salling tog hul på en foredragsrække på 3 foredrag i starten af året. Men det blev desværre kun til det ene af foredragene som blev gennemført inden vi blev afbrudt af Covid 19.

Vi starter igen med det andet foredrag i rækken onsdag den 30. september klokken 19.00 i Ramsing Forsamlingshus, med titlen “Livet som udsendt hundefører,” . Her kan man kan møde Michaela, født i Vejby, 42 år og med 25 år i forsvaret, udlært lastvognsmekaniker, gift og mor til Kristoffer på 7.

Hør om hendes transformation fra Quinde til Kvinde gennem hendes udsendelser som hundefører til Kosovo, Irak og Afghanistan. Hør om livet som udsendt kvinde og om oplevelsen af den ultimative pris. Michaela medbringer (hash)hunden Scotty.

Det 3. foredrag i rækken bliver onsdag den 28. oktober klokken 19.00 i Vejby Forsamlingshus hvor forfatteren til “Kirstine” Lars Novrup Frederiksen vil fortælle om middelalderen i Vestjylland på den tid hvor romanen “Kirstine” fandt sted ca. 300 år, før ridder Tyge Krabbe huserede på Bustrup.

Derudover har Landsbyklyngen Sydvest Salling valgt at streame de 6 offentlige foredrag i naturvidenskab som Aarhus universitet sender i efteråret. Her har vi valgt at dele de 6 tirsdage i mellem Lem Kulturhus, Ramsing Forsamlingshus og Vejby Forsamlingshus. Vi starter i Lem kulturhus den 6, oktober kl 19.00 med Rejsen ud i rummet.

Se program nedenstående.

Vi ses

Landsbyklyngen Sydvest Salling

Foredrag 1
Flyer_E2020_CMYK (1)_2
Del på Facebook