Håsum Marked 2018

Så er det igen tid for Håsum Marked. Markedet markerer for mange afslutningen på sommeren. Markedet er sædvanligvis begunstiget af høj september sol. I år falder markedsdagene lørdag den 1. september og søndag den 2. september. I de senere år er markedet kickstartet med et bankospil fredag aften i det store markedstelt. Det gør vi også i år, fredag den 31. august med pladesalg fra kl. 18. Håsum Marked har for længst fundet sin form som Skiveegnens største og mest besøgte marked. Markedet har været afholdt i en ubrudt række siden 1981. Markedet åbner lørdag 1. september kl. 9 og fortsætter søndag 2. september.

Billedresultat for Ivan Johnsen Band

Lørdag kl. 13.00 er der levende musik ved Ivan Johnsen Band i markedsteltet.Billedet indeholder sandsynligvis: mad

Lørdag aften kl. 17.30 er der arrangeret markedsbuffet fra TKC-Mad.
Bestilling og reservation senest fredag 31. august på mobil
2969 6283.
Spisningen er optakten til markedets højdepunkt en koncert med Ole Gas Band lørdag aften kl. 21.00 til midnat. Bemærk at der er gratis entré. Det bliver årets vildeste fest med Ole Gas Band og deres fede Gasolin og Kim Larsen hits. Først tror folk, at det er Kim Larsen – Så tror du det er løgn..! Bandet spiller med den dybeste respekt over for de største af Kim Larsens og Gasolins sange. Til tider kan det være meget svært at høre forskel på dette og den ægte vare. Der bliver kræset for de små detaljer og på ingen måde gået på kompromis med den originale lyd, som er en blanding af Gasolin, Bellami og Kjukken, når de gamle klassiske sange fra nationalskjalden, Kim Larsen skal spilles.

Søndag kl. 13.00 kan der opleves et forrygende show med bugtaleren, tryllekunstneren og ikke mindst spasmageren Peter Nørgaard. Showet er for alle aldre, og der er garanti for at ung såvel som gammel får rørt lattermusklerne og giver sig hen til bugtalerdukkernes verden. Forældre og bedsteforældre kan kun anbefales at opleve Peter Nørgaard sammen med børnene. Peter Nørgaard fik sit gennembrud i Danmark har Talent på TV2. Peter Nørgaard skal opleves med flere af hans venner f. eks. dragen Dennis og hunden Charlie.

 

Del på Facebook