Bredbånd i Sydvest Salling kommer nu

Vi har samtidig med, at vi har samlet fuldmagter til at ansøge Bredbåndspuljen, haft en dialog med Eniig om etablering af fiber i klyngen.

Vores anstengelser har båret frugt. Eniig laver nu fiberen i området, som et kommercielt projekt, det betyder at vi ikke kommer til at bruge fuldmagterne til at ansøge Bredbåndspuljen.

Tidshorisonten er at man begynder projekteringen nu, og forhåbentlig har hul igennem til næste sommer.

Her er et uddrag af hvad Eniig skriver om projektet:

Vi vil i vedhæftede kampagneområde tilbyde en løsning til den enkelte husstand.

Kampagneområdet er baseret på den fine underskriftsindsamling vi har modtaget fra jeres projektgruppe. Vi har dog i dette tilfælde tilføjet flere adresser, da vi gerne vil “lukke området” fra et infrastruktur perspektiv. Dette har dog ingen betydning for tilbuddet til den enkelte husstand, som stadig kun skal forholde sig til egne ønsker.

Forventet fra udgangen af næste uge, vil vi frigive området til salg via de indholdsudbydere, som sælger deres produkter via Eniig’s fibernet. Man er derfor velkommen til at kontakte de enkelte indholdsudbydere, ligesom det forventes at indholdsudbyderne vil være proaktive i området.   

Det koster 3.000 kr. inkl. Moms for at få fiberen etableret på adressen. Derudover skal man binde sig til et 6 måneders abonnement hos en valgfri indholdsudbyder. 

Følgende indholdsudbydere har aftaler omkring at tilbyde indhold på Eniig’s fibernet:

  •         Nuuday (inkl. Yousee, Hiper og Fullrate)
  •         Eniig / WAOO
  •         Telenor
  •         Altibox

Alle er enten I kommerciel drift (Nuuday + Eniig/WAOO), eller i gang med at implementere (Telenor og Altibox – disse kan derfor ikke kontaktes for et tilbud til dette projekt, men kan til vælges på et senere tidspunkt)

Jeg håber dette tilbud er attraktiv for jeres område, og vi imødeser naturligvis dialog omkring det videre forløb.

Man kan allerede nu tilmelde sig på Waoo, og formentlig også snart på Yousee.

Eneste hængeparti er Stengårdvej, de skal på, på en anden måde, men de har lovet at de også snart får tilbudet. På Nørre Ramsingvej har vi kun haft 3 underskrifter, hvis lidt flere kommer ud af busken kan vi sikkert også få fiber der, og hvem vil være skyld i at fiberen ikke kommer på Nørre Ramsingvej?

Kort over projektområdet

Vi vil når der er nyt opdatere her på siden

Hilsen fra Bredbåndsgruppen i Sydvest Salling

Del på Facebook