Landsbyklyngen Sydvest Salling arbejder for bredbånd i Sydvest-Salling

Groucho Marx sagde engang: “Jeg tror at sex er kommet for at blive”

På samme måde er det gået med Internettet, det bliver idag brugt mere og mere, og kræver bedre forbindelser end vi nogensinde har forestillet os. Store TV-apparater  i HD og 4K stiller hele tiden større krav til forbindelsen. En god Internetforbindelse, gør ikke nødvendigvis husene dyrere, men det kan nemt gøre liggetiderne ved ejendomsmæglerne kortere, når man en dag vil sælge sit hus.

I Landsbyklyngen Sydvest-Salling, der består af de 4 sogne, Håsum, Ramsing, Vejby og Lem, har vi besluttet at gøre en indsats for at hjælpe med at sikre god bredbåndsdækning til hele området.

Det vigtigste i de kampagner der er, hvad enten det er Eniig´s eller eller det er den statslige Bredbåndspulje, er hvor mange procent, der tilslutter sig, derfor vil vi opfordre alle til at slutte op om de kampagner, der kører, for at få så stor tilslutning som muligt, så hvis du ikke tilslutter dig for din egen skyld, så tilslut dig for din nabo og lokalområdets skyld.

Man kan normalt komme med for mindre end 5000 kr, man binder sig kun til et abonnement i 6 måneder, selskaberne regner med folk bliver så begejstrede at de fortsætter, men man kan sige op efter 6 måneder.

Hvis man ikke tilslutter sig, når chancen er der, kan der gå år igen før chancen byder sig igen

Fibernettet er kommet for at blive.

På vegne af Bredbåndsgruppen i Sydvest-Salling Klyngen

 

Del på Facebook